Rybízové víno 11%, 0.75l
Detailní popis produktu
Vyzkoušejte originální koktejl CASSIS KISS, z našeho rybízového vína, který pro nás vytvořil vyhlášený barman: Pavol Kulich z Buddha-Bar Praha
Budete potřebovat:
- 80ml Rybízové víno
- 120ml Prosecco
- červený rybíz na ozdobu
Postup: Do sklenice typů champagne (vysoká a nebo tzv. cupetka či miskla na šampaňské) necháme na vás. Dávkujeme studené rybízové víno a pak prosecco nebo jiné šumivé víno jako např. cava, cremant či champagne. Ozdobíme červeným rybízem.
Jak chutná rybízové ČŮČO?
ČŮČO, kvičina, čučindel... Kdo to v mládí nepil, jakoby nebyl. Zavzpomínejte s námi na mládí a nalijte si rybízové ČŮČO. Je parádně sladké a chutná jako čerstvě utržený rybíz. Tenhle nápoj ale není žádná podezřelá "čůčařina". Není dolihovaný ani vylepšený vinným destilátem, proto je chuť rybízu opravdová.
Z čeho je tohle ČŮČO vyrobené?
ČŮČO má příjemných 11 % alkoholu, tedy stejně jako má většina vín, takže se při pití klidně utrhněte ze řetězu. Na výrobu tohoto vína jsme vybrali ty nejlepší bobule z České republiky a Slovenska.
Skladování vína
Rybízové ČŮČO skladujte v chladu a temnu, takže sklep či lednice budou ideálním útočištěm. Víno vydrží až rok od data plnění, po otevření ho vypijte nejlépe ve stejný den, maximálně však do týdne.